Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Paprika punainen 58g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Makaroni, tumma 48g173kcal6.5g31.6g1.4g2.8g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma Valio 5%58g35kcal0.7g1.6g2.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g1117kcal61.2g80.8g58.8g11.6g
Valittu annoskoko376g558kcal30.6g40.4g29.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna188g279kcal15.3g20.2g14.7g2.9g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341