Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g150g198kcal31.5g0g7.5g0g
Sipulikuutiot Apetit56g15kcal0.7g2.7g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys17g59kcal0.1g14.7g0g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)38g31kcal3.6g4.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g659kcal71.8g43g21.2g0g
Valittu annoskoko377g329kcal35.9g21.5g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna188g165kcal18g10.8g5.3g0g
Arvot/100g100g87kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110