Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.4g2.3g0.4g1.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Mozzarella light23g36kcal4.5g0.1g2g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g75g53kcal1.5g2.5g3.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana753g427kcal32.6g18.2g22.4g13.6g
Valittu annoskoko377g213kcal16.3g9.1g11.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna188g107kcal8.2g4.6g5.6g3.4g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147