Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g141g80kcal2g17.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g435kcal22.2g35.4g22.2g0g
Valittu annoskoko377g218kcal11.1g17.7g11.1g0g
Annoskoko puolitettuna189g109kcal5.6g8.9g5.6g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250