Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1596g7341kcal95.7g718.1g462.8g16g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)958g431kcal2.9g100.5g1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g798g1356kcal57.4g127.7g67.8g8g
Sokeri 170g688kcal0g169.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 239g342kcal29.9g0.7g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g20315kcal371.8g2232.8g1112.2g48g
Valittu annoskoko3760g10158kcal185.9g1116.4g556.1g24g
Annoskoko puolitettuna1880g5079kcal93g558.2g278.1g12g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509