Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Vehnälese, Liperin mylly400g572kcal60g36g22g220g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1020g1122kcal79.6g183.6g5.1g81.6g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl80g664kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g13685kcal1004.2g443.2g893.4g603.2g
Valittu annoskoko3760g6843kcal502.1g221.6g446.7g301.6g
Annoskoko puolitettuna1880g3421kcal251.1g110.8g223.4g150.8g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540