VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3197g1470kcal102.3g153.4g47.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.8g0.1g1.7g
Sokeri 96g389kcal0g95.8g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g18g59kcal1.3g9.7g1.3g0.5g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g330g468kcal41.2g1g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g5576kcal289.8g715.4g166.6g4.4g
Valittu annoskoko3760g2788kcal144.9g357.7g83.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna1880g1394kcal72.5g178.9g41.7g1.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302