Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1380g1441kcal309.7g0g20.7g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )280g140kcal1.7g33.6g0.6g2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 400g303kcal7.5g61.7g0.8g4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g5779kcal727.6g277g185.8g32.6g
Valittu annoskoko3760g2889kcal363.8g138.5g92.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna1880g1445kcal181.9g69.3g46.5g8.2g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341