Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)640g2240kcal81.9g446.1g12.2g20.5g
Tonnikala öljyssä 720g1366kcal195.3g0g64.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g200g580kcal66g2.6g34g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g11601kcal737.6g1087.6g473.2g103.2g
Valittu annoskoko3760g5800kcal368.8g543.8g236.6g51.6g
Annoskoko puolitettuna1880g2900kcal184.4g271.9g118.3g25.8g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139