Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana450g40kcal2.2g7.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Canderel makeutusjauhe72g277kcal2.1g67g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1125g8100kcal1.1g1.1g900g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g1125g5805kcal112.5g256.5g481.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7524g31267kcal483.4g669.6g2966g0g
Valittu annoskoko3762g15633kcal241.7g334.8g1483g0g
Annoskoko puolitettuna1881g7817kcal120.9g167.4g741.5g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583