Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1603g3551kcal280.6g0g272.6g0g
Vehnälese, Liperin mylly401g573kcal60.1g36.1g22g220.5g
Kananmuna kuoreton 661g944kcal82.7g2g67.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1022g1124kcal79.7g184g5.1g81.8g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl80g665kcal0g0g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7536g13714kcal1006.2g444.2g895.4g604.6g
Valittu annoskoko3768g6857kcal503.1g222.1g447.7g302.3g
Annoskoko puolitettuna1884g3429kcal251.6g111.1g223.9g151.2g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540