Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)21g7.3kcal0.5g1g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g449kcal30g36.8g18.2g5.8g
Valittu annoskoko377g224kcal15g18.4g9.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna189g112kcal7.5g9.2g4.6g1.5g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278