Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 172g381kcal30.1g0g29.2g0g
Kuohukerma (Ingman)125g425kcal2.8g3.9g43.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0g0g3g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g2026kcal89.8g9g179.6g0.6g
Valittu annoskoko377g1013kcal44.9g4.5g89.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna189g507kcal22.5g2.3g44.9g0.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296