Linssikeitto (Kevennys)

Lisää vesi ja kasviliemikuutiot kattilaan ja laita miedolle lämmölle.

Lisää tomaattimurska kattilaan.

Halkaise chili, poista siemenet ja pilko, lisää tomaattimurskan joukkoon.

Huuhtele linssit hyvin, ota toinen kattila ja keitä niitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, siivilöi ja lisää lopuksi keittoon.

Kuori ja pilko kasvikset.

Lisää kasvikset joukkoon.

Anna keiton hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Samuelhovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green44g142kcal10.5g21.4g0.4g5.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g374kcal24g55.2g3.4g14.4g
Valittu annoskoko377g187kcal12g27.6g1.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna189g94kcal6g13.8g0.9g3.6g
Arvot/100g100g50kcal3.2g7.3g0.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282464