Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 73g46kcal2.2g3.5g2.6g0g
Uudet perunat keitetty117g89kcal2g18.8g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Keräkaali, 100g29g7kcal0.4g1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g423kcal17.4g54g14.2g6.4g
Valittu annoskoko377g211kcal8.7g27g7.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna189g106kcal4.4g13.5g3.6g1.6g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745