Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1600g7360kcal96g720g464g16g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)960g432kcal2.9g100.8g1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g800g1360kcal57.6g128g68g8g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7540g20369kcal373g2238.6g1115.2g48g
Valittu annoskoko3770g10184kcal186.5g1119.3g557.6g24g
Annoskoko puolitettuna1885g5092kcal93.3g559.7g278.8g12g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509