Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 613g4443kcal7.3g2.5g498g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g798g2697kcal69.4g565.8g7.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g280g1680kcal67.2g18.5g151.2g0g
Leivinjauhe 53g92kcal2.7g19.8g0g0.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)700g966kcal52.5g37.1g70g0g
Appelsiinimehu, 2 dl158g71kcal0.5g15.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7546g26376kcal543.6g2511.2g1571.6g0.6g
Valittu annoskoko3773g13188kcal271.8g1255.6g785.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna1887g6594kcal135.9g627.8g392.9g0.2g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576