Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1607g2234kcal305.3g0g112.5g0g
Korppujauho 201g736kcal21.1g150.4g2.1g10.6g
Vesi, vesijohtovesi 803g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)502g176kcal12.1g23.6g2.5g13.1g
Sipuli 221g67kcal2.8g10.6g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g7684kcal793g371.8g325.6g55g
Valittu annoskoko3776g3842kcal396.5g185.9g162.8g27.5g
Annoskoko puolitettuna1888g1921kcal198.3g93g81.4g13.8g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628