Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1004g3615kcal120.5g713g21.1g0g
Kananmuna kuoreton 1326g1891kcal165.7g4g135.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g161g103kcal5.6g0.3g40.2g0g
Sokeri 402g1631kcal0g401.3g0g0g
Voi 241g1748kcal2.9g1g196g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 121g398kcal2.4g3.6g42.2g0g
Appelsiini, kuorittu 522g246kcal2.9g46.5g1.6g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g19263kcal600g2339.4g874g22g
Valittu annoskoko3776g9632kcal300g1169.7g437g11g
Annoskoko puolitettuna1888g4816kcal150g584.9g218.5g5.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429