Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta936g3368kcal121.6g654.9g19.6g32.7g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Sokeri 816g3311kcal0g814.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g320g2303kcal3.2g3.2g255.9g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 640g228kcal1g45.5g0.6g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g20245kcal387g3115.4g660.4g91.4g
Valittu annoskoko3776g10123kcal193.5g1557.7g330.2g45.7g
Annoskoko puolitettuna1888g5061kcal96.8g778.9g165.1g22.9g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095