Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g795g477kcal79.5g34.2g2.4g0g
Sokeri 1351g5483kcal0g1349.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 699g998kcal87.4g2.1g71.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 620g2127kcal63.2g433.9g7.4g21.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 114g423kcal21.2g12.6g24.8g34.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl159g1430kcal0g0g158.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g22180kcal502.6g3740.2g530.4g113g
Valittu annoskoko3776g11090kcal251.3g1870.1g265.2g56.5g
Annoskoko puolitettuna1888g5545kcal125.7g935.1g132.6g28.3g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920