Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1344g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 67g50kcal8.8g0.7g0.3g4.6g
Vehnälese 108g245kcal14.3g16.6g4.8g40.3g
Ruislese 91g255kcal13.7g23.8g3.9g35.6g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g269g994kcal37.6g147.8g21.5g29.6g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)806g2822kcal96.8g556.3g15.3g40.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1075g3689kcal109.5g752.5g12.9g37.6g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g16198kcal561.4g3016.8g117.4g376g
Valittu annoskoko3776g8099kcal280.7g1508.4g58.7g188g
Annoskoko puolitettuna1888g4050kcal140.4g754.2g29.4g94g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948