Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.3g6.2kcal1.1g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta183g659kcal23.8g128.1g3.8g6.4g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 17g88kcal0g0.1g10g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g62kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ohrasuurimo 6.7g21kcal0.5g4.2g0.1g0.5g
Lihaliemi laimennettu 17g3.1kcal0g0.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1936kcal65.2g273.4g60.4g15.2g
Valittu annoskoko378g968kcal32.6g136.7g30.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna189g484kcal16.3g68.4g15.1g3.8g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334