Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)50g216kcal10.8g1.9g18.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 150g145kcal4.5g29.3g0.5g1.5g
Omena, keskikokoinen 200g20g6.8kcal0g1.4g0.1g0.4g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g40g110kcal11.6g0g6.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)20g6kcal0.2g1.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 80g106kcal2.1g2.6g9.6g0g
Tonnikala öljyssä 19g35kcal5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1249kcal68.4g72.8g74.4g3.8g
Valittu annoskoko378g624kcal34.2g36.4g37.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna189g312kcal17.1g18.2g18.6g1g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625