Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g121g723kcal28.9g8g65.1g0g
Voi 30g219kcal0.4g0.1g24.5g0g
Liivatelehti, gelatiini90g315kcal77.3g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g60g205kcal1.8g1.8g21.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g60g154kcal3.6g1.9g14.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g2.8kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 3g12kcal0.1g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g3260kcal224.2g29.8g250.4g0g
Valittu annoskoko378g1630kcal112.1g14.9g125.2g0g
Annoskoko puolitettuna189g815kcal56.1g7.5g62.6g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678