Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 19g62kcal5.6g1.3g3.9g5.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g5.8g8.2kcal0.8g0.8g0.2g2.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g134g483kcal37.6g2.7g36.3g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 161g229kcal20.1g0.5g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1937kcal129.2g14.2g153.6g17.4g
Valittu annoskoko378g969kcal64.6g7.1g76.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna189g484kcal32.3g3.6g38.4g4.4g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723