Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Sokeri 91g369kcal0g90.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g140g813kcal30.7g13.3g70.8g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g3593kcal82g210.2g269.4g29.2g
Valittu annoskoko378g1797kcal41g105.1g134.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna189g898kcal20.5g52.6g67.4g7.3g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606