Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 235g178kcal4.4g36.2g0.5g2.3g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kauralese 5.9g21kcal1.1g2.7g0.5g1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)38g46kcal0.8g10.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g820kcal31.8g133.4g14g8.8g
Valittu annoskoko378g410kcal15.9g66.7g7g4.4g
Annoskoko puolitettuna189g205kcal8g33.4g3.5g2.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196