Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g113g23kcal0g4.5g0g0g
Puna-ahven savustettu 197g222kcal33.1g0g9.9g0g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g65kcal2.6g0.7g5.6g1.2g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g704kcal77.2g25.8g31g2.4g
Valittu annoskoko378g352kcal38.6g12.9g15.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna189g176kcal19.3g6.5g7.8g0.6g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271