Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 226g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki56g51kcal8.5g1.4g1.1g0g
Sipuli kuivattu 5.6g15kcal0.6g2g0.1g2g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g645kcal41g50g28.8g8.8g
Valittu annoskoko378g323kcal20.5g25g14.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna189g161kcal10.3g12.5g7.2g2.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470