Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g75g191kcal4.4g2.4g17.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,375g49kcal8.2g3.1g0.2g0g
Mango (tuore)75g50kcal0.4g11.5g0.2g1.6g
Mansikka 75g35kcal0.4g6.3g0.1g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1188kcal29.8g58.4g89.2g6g
Valittu annoskoko378g594kcal14.9g29.2g44.6g3g
Annoskoko puolitettuna189g297kcal7.5g14.6g22.3g1.5g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758