Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 113g27kcal2g2.5g0.3g2.6g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g56g56kcal10.7g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g60kcal4.1g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g288kcal33.6g5g12.4g5.2g
Valittu annoskoko378g144kcal16.8g2.5g6.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna189g72kcal8.4g1.3g3.1g1.3g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.7g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852