Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.109g295kcal10.9g54.7g3.8g3.3g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Ruokakerma Valio 5%88g53kcal1.1g2.5g4.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)22g6.6kcal0.7g0.9g0.2g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 66g114kcal11.6g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1081kcal51.8g120.8g43.8g11g
Valittu annoskoko378g541kcal25.9g60.4g21.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna189g270kcal13g30.2g11g2.8g
Arvot/100g100g143kcal6.9g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155457