Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g68g275kcal0g67.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta66g238kcal8.6g46.3g1.4g2.3g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 34g16kcal1g1.6g0.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen23g163kcal0g0g18.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g136g46kcal0.3g9.6g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1625kcal32.4g252.6g51g9.4g
Valittu annoskoko378g813kcal16.2g126.3g25.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna189g406kcal8.1g63.2g12.8g2.4g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210