Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 90g12kcal1g0.9g0.2g1.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 53g72kcal1.4g12.8g1.2g1.8g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g30g10kcal1.2g0.8g0.2g0.5g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Kurkku 83g9kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 30g112kcal6.7g0g9.6g0g
Auringonkukkaöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g650kcal23g39.4g43.4g11g
Valittu annoskoko378g325kcal11.5g19.7g21.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna189g163kcal5.8g9.9g10.9g2.8g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381