Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.4kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)30g60kcal0.8g1.2g6g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g50g175kcal1.1g4g17.5g0g
Mansikka 44g21kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Banaani, kuorittu 60g52kcal0.6g11g0.2g1.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen90g54kcal0.3g12.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1300kcal22.6g166.2g58.2g6.6g
Valittu annoskoko378g650kcal11.3g83.1g29.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna189g325kcal5.7g41.6g14.6g1.7g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705