Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali95g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g75g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g11g39kcal0.7g8.6g0.2g0.2g
Siirappi 4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 60g137kcal11.4g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g559kcal37g42.8g25.8g6g
Valittu annoskoko378g280kcal18.5g21.4g12.9g3g
Annoskoko puolitettuna189g140kcal9.3g10.7g6.5g1.5g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727