Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g17g56kcal3.5g0g4.6g0g
Sipuli 25g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g90g99kcal20.7g0g1.3g0g
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Paprika punainen 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.6g4.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka30g105kcal2.3g23.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g689kcal71.4g56.6g17.4g4.6g
Valittu annoskoko378g345kcal35.7g28.3g8.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna189g172kcal17.9g14.2g4.4g1.2g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790