Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai70g259kcal3.5g22.4g17.5g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Juustoraaste Arla Magre 17%18g49kcal5.1g0.4g3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 52g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g52g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1029kcal53g60.2g64.6g7.8g
Valittu annoskoko378g515kcal26.5g30.1g32.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna189g257kcal13.3g15.1g16.2g2g
Arvot/100g100g136kcal7g8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249