Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.7g0.9g2.5g
Sokeri 19g75kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 48g67kcal6g0.1g4.7g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 22g116kcal0g0g13.1g0g
Kaurajuoma, GoGreen219g87kcal2.2g13.1g2.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1178kcal30.8g163g41.8g7.6g
Valittu annoskoko378g589kcal15.4g81.5g20.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna189g295kcal7.7g40.8g10.5g1.9g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526