Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)68g74kcal15.5g0g1.4g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)56g20kcal1.5g2.6g0.3g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g19g68kcal1.5g14.1g0.5g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g23g56kcal3.1g0.8g4.5g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g499kcal44.8g38.8g17.4g2g
Valittu annoskoko378g250kcal22.4g19.4g8.7g1g
Annoskoko puolitettuna189g125kcal11.2g9.7g4.4g0.5g
Arvot/100g100g66kcal5.9g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197