Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)188g60kcal6.2g8.4g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen25g180kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.8g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana757g1689kcal34.8g282.8g42.6g7.6g
Valittu annoskoko379g845kcal17.4g141.4g21.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna189g422kcal8.7g70.7g10.7g1.9g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172