Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 156g60kcal1.3g12.2g0.3g2.8g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g63g78kcal2g2.6g6.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g295kcal7.2g30g15.4g5.6g
Valittu annoskoko379g147kcal3.6g15g7.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna189g74kcal1.8g7.5g3.9g1.4g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153