Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g31g42kcal3.4g4.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 157g99kcal4.7g7.5g5.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)47g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g49kcal3.6g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g644kcal37.6g54.4g29.6g2.6g
Valittu annoskoko379g322kcal18.8g27.2g14.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna189g161kcal9.4g13.6g7.4g0.7g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915