Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)63g50kcal11.9g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g117g188kcal1.9g14.1g0.2g2.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g3.1g8.1kcal0.3g0.8g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana757g711kcal43g29.8g18.8g4.6g
Valittu annoskoko379g356kcal21.5g14.9g9.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna189g178kcal10.8g7.5g4.7g1.2g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455