Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio29g41kcal0.8g1.9g3.5g0g
Kirjolohifilee 73g121kcal12.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 10g7.8kcal0.5g1.3g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g6.6g4.3kcal0.5g0.6g0g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g8.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 15g25kcal2.6g0g1.7g0g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g482kcal37.4g23.8g26.4g2g
Valittu annoskoko379g241kcal18.7g11.9g13.2g1g
Annoskoko puolitettuna190g121kcal9.4g6g6.6g0.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890