Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2141g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 236g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Poronliha, paistettu 642g1285kcal159.4g0.1g72.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g714g286kcal7.1g57.8g2.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g40g48kcal1g2.4g3.6g0.6g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g3391kcal338g146.8g156.8g13.2g
Valittu annoskoko3780g1695kcal169g73.4g78.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna1890g848kcal84.5g36.7g39.2g3.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305