Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Maissi, pakaste (Spar) 200g120g133kcal5g23.5g2.8g0g
Lihapulla 1kpl/15g450g1080kcal67.5g42.3g67.5g2.7g
Makaroni, tumma 360g1295kcal48.6g236.5g10.8g21.2g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g34kcal1.1g0.8g2.8g0g
Turun sinappi, mieto48g91kcal2.4g13.4g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g6854kcal287.6g958.4g178.8g85.2g
Valittu annoskoko3780g3427kcal143.8g479.2g89.4g42.6g
Annoskoko puolitettuna1890g1714kcal71.9g239.6g44.7g21.3g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735