Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g175g1278kcal1.8g1.8g140g0g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g127kcal1.2g27.9g1.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3500g1350kcal5.6g285.6g3.1g52.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g6079kcal17.2g770.4g288.6g105g
Valittu annoskoko3780g3039kcal8.6g385.2g144.3g52.5g
Annoskoko puolitettuna1890g1520kcal4.3g192.6g72.2g26.3g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339