Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1802g613kcal3.6g127.9g5.4g32.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)865g3200kcal121.1g475.7g69.2g95.1g
Sokeri 360g1463kcal0g360g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 721g3838kcal2.4g2.5g432.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.3g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g58kcal0g14.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g18473kcal255.4g1989.4g1015.2g255g
Valittu annoskoko3780g9237kcal127.7g994.7g507.6g127.5g
Annoskoko puolitettuna1890g4618kcal63.9g497.4g253.8g63.8g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803